Κόστος Επεμβάσεων

Το κόστος επέμβασης σχετίζεται με:

Είδος επέμβασης, διάρκεια νοσηλείας, χρήση ειδικών υλικών και κλινικής, και καθορίζεται επίσης από το Είδος ασφαλιστικής κάλυψης (ιδιωτική ασφάλεια και ασφαλιστικό ταμείο πχ Δημόσιο, ΙΚΑ κλπ). Στο κόστος επέμβασης περιλαμβάνονται τα έξοδα κλινικής, αμοιβές χειρουργού, συνεργατών και αναισθησιολόγου. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι κλινικές που χειρουργεί ο ιατρός, δεχονται την εξόφληση μέσω συναλλαγματικής διευκόλυνσης ή επιταγής, ή αν υπάρχει σύμβαση με ασφαλιστική εταιρεία, άμεσα χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Η πληρωμή της επέμβασης αφορά την εξόφληση της κλινικής και της χειρουργικής ομάδος (χειρουργού και αναισθησιολόγου).

1. Η εξόφληση της κλινικής γίνεται είτε με μετρητά, είτε αν υπάρχει ιδιωτική ασφάλεια με επιταγή μεταχρονολογημένη είτε με συναλλαγματική, με στόχο να πληρωθεί η κλινική μετά την εκταμίευση των χρημάτων απο την ασφαλιστική εταιρεία.

2. Αν η κλινική είναι συμβεβλημένη με την ασφαλιστική εταιρεία, τότε η εξόφληση γίνεται μεσω λογιστηρίου και ο ασθενής δεν συμμετέχει καθόλου στην διαδικασία πληρωμής.

Η εξόφληση της χειρουργικής ομάδος μπορεί να γίνει είτε με μετρητά, είτε μέσω κλινικής ενσωματωμένη στο συνολικό κόστος στις προηγούμενες περιπτώσεις 1 και 2, είτε με πιστωτική κάρτα

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα (mastercard ή visa), γίνεται στο ιατρείο, και μπορεί να καθοριστεί και διακανονισμός μέσω αυτής.

Στην διάθεση σας για περαιτερω διευκρινήσεις, στην γραμματέα του Χειρουργού κα Ματίνα Κουτουλίδου Τηλ. 6932405108 και 210-6001302.

Παρακαλώ στην περίπτωση που επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινήσεις σχετικά με το κόστος επεμβασης, συμπληρώσετε την φόρμα που ακολουθεί, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς άμεσα!
 

Fields marked with * are required.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You havecharacters left.
 


 

Κλινικές • Λευκός Σταυρός Αθηνών
  Στην Κλινική Λευκός Σταυρός, επιτελούνται με απόλυτη
  ασφάλεια ολες οι επεμβάσεις λαπαροσκοπικές και μη.

 • Πρότυπο Κέντρο Κήλης – Λητώ
  Στό Χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Λητώ λειτουργεί
   το κέντρο Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής της Κήλης. • Ομιλος Ιατρικού Αθηνών
  Κλινική Αμαρουσίου, Ψυχικού και Περιστερίου.


   

Κλείστε ραντεβού

210-6001302 (κα Κουτουλίδου)

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία ολο το 24ωρο.
Επίσης στο κινητό του Ιατρού : 6977359925

Statistics

Articles View Hits
152168

Who is Online

We have 8 guests and no members online